Roope epäilee omaa olemassaoloaan.

Nuori Roope epäilee omaa olemassaoloaan.

Pitkän tauon jälkeen ID on taas saanut oman domainin, toimintamme on kuitenkin jatkunut normaalisti, eli säännöllisen epäsäännöllisenä, siitä huolimatta ettei domainia ole ollut. Tämän lisäksi käymme nykyisin myös normaaleissa päivätöissä, joka voi johtaa siihen, että projektien aikataulut venyvät ja paukkuvat, eli meihin ei välttämättä kannata ottaa yhteyttä kiireellisissä tapauksissa.

Ainoastaan kiinnostuksen kohteemme on vähän muuttunut, sillä emme niinkään tee tai ole enää niin kiinnostuneita kotisivuista tai ohjelmoinnista, vaan enemmän olemme kiinnostuneita avoimesta lähdekoodista, cryptovaluutoista sekä tietoturvasta.

 

 

 

 

Nerd Dedicator

Nerd Dedicator

ID on saanut myös perheenlisäystä, sillä vahvuuteemme on liittynyt Zinnie. Zinnie, tuo toimitusjohtajamme rakas vaimo on vasta aloittanut uransa ohjelmoinnissa, mutta häneltä luonnistuu muun muassa tulkkaus ja kääntötyöt Suomen- ja Hollanninkielen välillä. Vapaa-ajallaan Zinnie tykkää lukea, kirjoittaa ja pelata.

 

 

 

ID:n toimipiste sijaitsee edelleen Turussa, tarkemmin ottaen Turun Portsassa (Port Arthur) ja olemme pyrkineet pitämään hintatasomme maltillisen matalalla. Laskutuksen ja verotuksen, ynnä muut paperiasiat hoitaa edelleen Ukko.fi.