Tässä kun on nyt tullut kuukauden päivät vedettyä happea, niin haluaisin vielä kerran kiittää tukijoitani ja teitä, ketkä äänestitte minua. Erityiskiitos myös Piraattipuolueelle. Te mahdollistitte tämän, kiitos.

Nyt kun jalkapallon EM-kilpailutkin päättyivät, niin minua voi jatkossakin tulla nykimään hihasta tai lähettää viestiä, joko politiikkaa, piraatteja tai tietotekniikkaan koskien.

Parhaamme teimme, mutta se ei tällä kertaa aivan riittänyt. Olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt tuloksesta, sillä olin 2. eniten ääniä saanut piraatti Turun alueella. Ottaen huomioon, että olin ensi kertaa vaaleissa mukana, lähdin mukaan vähän viime tingassa ja että budjettini oli pyöreä nolla. Tämä lupaa vaan hyvää jatkoa ajatellen ja että kiinnostus politiikkaa kohtaan kestää jatkossakin, Piraattipuolueen riveissä, tottakai. Se on itsestäänselvää.

Oikein mukavaa kesää kaikille. Meidän kesään mahtuu muun muassa muutto toiselle puolelle jokea. Syksyä ajatellen, toivoisimme oikein sellaista töiden ja uuden oppimisen loppuvuotta.